júl 27 2011

Altitude

Erik Measure és Karl Sabo alapították a Nimbly Games nevű céget. Álmuk, hogy többjátékos játékokat készítsenek. Ennek első állomása az Altitude, mely egy oldalnézeti repülős harci játék.

A játék billentyűzettel és egérrel irányítható. Az egérmutató mozgatásával adhatjuk meg a repülés irányát, és az egér gombjaival tüzelhetünk. A billentyűzeten állíthatjuk a repülő sebességét, illetve hozhatjuk egyenesbe a gépet, ha az átesik. Tüzelni billentyűzetről is tudunk, de az egérrel kényelmesebb.

Többféle játékmódban játszhatunk. Lőhetjük az ellent "Free of All" módban vagy csapatokba rendezve, de a röpfoci és a másik csapat bázisának elpusztítására irányuló két játékmód az igazán izgalmas.
A játékban ötféle géppel repülhetünk. Ezeket és a rájuk szerelhető extrákat szintlépéses rendszerben lehet "unlockolni". XP-t a játék során lelőtt ellenfelek után, illetve az egyes repülőgéptípusokhoz tartozó kihívások teljesítésével lehet szerezni (pl. lőj le több gépet egymás után).
Az Altitude-ban nagyon sok látványos és élvezetes pálya található a romvárostól a flipperasztal által ihletettig, de a játékban található egy pályaszerkesztő is, így a közösség vagy saját magunk által készített pályákon is játszhatunk.

A játék és a demója beszerezhető a honlapról, illetve elérhető Steamen is. A Nimbly Games barátságosan közelít a játékosok felé, így jelenleg a demó is alkalmas arra, hogy az összes szerverre felcsatlakozzunk, de 10 Dollárt bőven megér ez a szórakoztató és változatos kis játék.
Aki letöltés nélkül szeretné kipróbálni az Altitude-ot, az böngészőn keresztül is megteheti. Ehhez csupán egy Java kliensre van szükségünk, mely ingyenesen letölthető.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr673100682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása