aug 18 2011

Futás a végtelenbe - Fotonica

A Fotonica egy egyszerű és kellemes hangulatú játék, mely a sebességről és az időzítésről szól. Két olasz fiatalember készítette, akik Santa Ragione néven ügyködnek, és már egy táblás társasjátékot is összehoztak.

A játékban egy futó szemszögéből látjuk a világot, ami többnyire csak néhány vonalból és itt-ott pár random tárgyból áll. Ennél igazából nem is hiányzik több. A grafika és a zene is elég minimalista, de így alkotnak teljes egészet.

A játék irányítása roppant egyszerű, mivel csak egy billentyűt kell használni, és az bármelyik lehet. A futó gyorsít, ha a gombot lenyomva tartjuk, és a levegőbe ugrik, ha elengedjük. Annyi tehát a dolgunk, hogy rátapadunk a kedvenc billentyűnkre, és a platformok szélén jó ütemben felengedjük.

Öt különböző pályát futhatunk végig, és lehetőségünk van egy procedurálisan generált végtelen pályán is elindulni. Kellemes, nyugtató játék, amit kipróbálhatunk a Kongregate-en, ha letöltjük a Unity Web Player kiegészítőt, illetve a hivatalos honlapról letölthetjük a teljes játékot, és annyit fizethetünk, akár a kipróbálása után, amennyit szerintünk megér.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr453162587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása