nov 10 2011

Indie Royale - Itt a 2. csomag

Az Indie Royale egy olyan játékcsomagokat kínáló kezdeményezés, mint az indie körökben mára már híressé vált Humble Bundle (melynek még most is fut a legutóbbi, Voxatron köré szervezett ajánlata). Velük ellentétben a pakkokat pontos menetrend szerint két hetente kínálják fel a vásárlóknak, akik az indulástól számítva 5 napon keresztül dönthetnek a vásárlás mellett.

IndieRoyale.jpgAz aktuális csomag ára minden tranzakció esetén kicsivel növekszik, de ha valaki többszörösen rákínál az éppen futó árra, akkor lenyomhatja azt a többiek számára. Ha tetszik az aktuális csomag, akkor érdemes vagy induláskor (azaz most) beruházni, vagy folyamatosan figyelni az ár alakulását, és elcsípni például a Minecraft első emberének, Notchnak a bőkezű ajánlatát, ami várhatóan csökkenteni fogja az árat.

Minden csomag négy játékot tartalmaz, mely a mostani "The Difficult 2nd Bundle" esetén a következő:

A vásárlással a HB-höz hasonlóan egy egyéni kódot kapunk, mellyel elérhetjük azt az oldalt, ahonnan letölthetjük az új játékainkat (DRM-től mentesen), illetve aktiváló kódokat szerezhetünk a Desurán vagy Steamen is megtalálható játékokhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr463367789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrStrato 2011.11.14. 10:15:12

Két új játékkal, egy soundtrackkel meg egy DLC-vel bővült a csomag, amit még egy napig meg lehet vásárolni.

süti beállítások módosítása