jan 21 2012

Dustforce és Unstoppable Gorg

Megjelent a címben szereplő két indie játék. A Steamen jelenleg 10%-os kedvezménnyel kapható mindkettő.

A Dustforce főhőse egy (valószínűleg artistaképzőből kibukott) takarító. Super Meat Boyhoz hasonlóan falról falra kell ugrálni vele, fittyet hányva a gravitációra, de közben a falakon található szemetet is fel kell takarítanunk, amiben különös koszlények próbálnak meggátolni minket. A videó alapján nem olyan nehéz, és szerintem pofára is szerethetőbb játék, mint az említett Super Meat Boy.

Honlap: http://dustforce.com/

Steam oldal: http://store.steampowered.com/app/65300/ 

 

Az Unstoppable Gorg egy újabb Tower Defense játék, mely elsősorban a múlt század derekán készült UFO filmeket idéző hangulatával próbál meg kitűnni társai közül. Célunk a galaxis megvédése a megállíthatatlannak tűnő Gorg invázióval szemben. A játék érdekessége, hogy a védelmi tornyokat a megvédendő objektum körüli orbitális pályákon helyezhetjük el, melyeket a játék közben kedvünkre tekergethetünk.

Honlap: http://www.unstoppablegorg.com/

Steam oldal: http://store.steampowered.com/app/18120/

AppStore oldal (iPad): http://itunes.apple.com/app/unstoppable-gorg/id473900674?ls=1&mt=8

 

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr283603114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burwor · http://loot.blog.hu 2012.01.22. 00:31:21

Dustforce-ról még érdekesség hogy a 2012-es IGF döntôsei közt van, szóval nem lehet rossz.

süti beállítások módosítása