jan 23 2012

Cubemen

A Cubemen bekerült a Desura Alpha Funding programjába, mely azt jelenti, hogy bár a játék még fejlesztés alatt áll, a jelenlegi alfa verziója már megvásárolható és játszható. Ráadásul most 50%-os kedvezmény is van a játékra, úgyhogy akinek tetszik, az ne hezitáljon, és támogassa a játék elkészülését! 

Cubemen

A Cubemen a valósidejű stratégia és a tower defense műfajok szerelemgyereke. A játékban a vörös vagy a kék kockaemberkék irányítása a feladatunk, s célunk az, hogy megvédjük a bázisunkat az ellenséges kockaemberektől.

Játszhatunk egyszemélyes pályákon a többféle játékmód valamelyikében, de a játék érdekessége, hogy kihívhatjuk az AI-t vagy akár egy barátunkat is egy eddig még nem látott, kétirányú tower defense játszmára.
A játékban a tornyokat a kockaemberek helyettesítik. Ők a tornyokkal ellentétben nem helyhez kötöttek, kedvünkre küldözgethetjük őket a játéktéren.

A készítők szerint gyors, nehéz és kaotikus menetek várnak a játékosokra. A játék Unity motoron fut, és minimalista megjelenése engem kicsit a Frozen Synapse-ra emlékeztet.

A Cubemen Desura oldala: http://www.desura.com/games/cubemen

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr263726095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása