júl 27 2011

The Humble Indie Bundle 3

Ma indult útnak a harmadik indie játékcsomag a most már nagyhírű Humble Bundle cím alatt. Ismét öt játékot vehetünk meg annyi pénzért, amennyit fizetni akarunk érte.

A játékok a következők:

Külön-külön megvásárolva őket összesen nagyjából 50 Dollárba kerülnének, de most tetszésünk szerinti összeget adhatunk értük, melyet a Humble Bundle-nél szokott módon, általunk megadott arányban oszthatunk szét a játékok fejlesztői, az Electronic Frontier Foundation és (jótékonysági célra) a Child's Play között.

A csomagot még 14 napig vehetjük meg. Vásárlás után a játékok Linux, Mac OS X és Windows platformokra is végtelenszer letölthetők, DRM-től mentesek, és ha akarjuk a legtöbbjüket a Steam és a Desura fiókunkba is bevihetjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr193102918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása