okt 29 2010

Trainyard

 A Trainyard egy iPhone-os logikai játék, méghozzá abból is egy kiváló példány. Nemrég vitték le az árát a teljes verziónak, de elérhető egy ingyenes verzió Trainyard express néven, ami ingyenes mivoltához képest rengeteg egyedi pályát tartalmaz (nem a teljes verzióbol kimásolt pályák).

 

A Trainyard egy igazi sikertörténet. Készítője eredetileg Flash játékokat készített, de a Trainyardot elég jónak találta arra, hogy ez legyen az első iPhone-os játéka. Kezdetben nehezen ment a játék reklámozása, de az ingyenes express változat megjelenése után egy olasz online újság írt a játékról és innentől kezdve nem volt megállás. Olaszországban megnőtt a letöltések száma, majd más lapok is írtak a játékról, végül az AppStore-on featured game lett, azóta töretlenül ott van  a TOP 10-ben.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr1002405284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása