feb 24 2011

Duplicator

A Duplicator című játékban vigyorgó (vicsorgó?) barátunknak segítünk megkeresni elveszett háziállatát. A játék különlegessége, hogy a főhős képes saját magát illetve más tárgyakat duplikálni.

 

Nem tudom eldönteni, hogy nyomott-e vagy vidám a hangulata a játéknak. Egyrészt itt van a zene és a fekete-fehér világ, az elhagyott szobák, ártalmatlan rágcsálók és rovarok mindenfelé, másrészről viszont a főhős mintha vigyorogna. Valamint a TV-k. Ebből kétfélével fogunk találkozni: van a háttérben magányosan hangyák háborúját közvetítő fajta, és a kisebb saját lábain mászkáló ártalmas. Ez utóbbit meg lehet ölni egy dobozt dobva rá, és így energiához lehet jutni. A főhős ezt az energiát használja fel checkpoint létrehozására, saját maga, vagy egy láda lemásolására.

A létrehozott klónját képes irányítani, vagy helyet cserélni vele. Érdemes megsemmisíteni azokat a klónokat, amikre már nincs szükség, mert így vissza lehet szerezni a belefeccölt energiát, amit igen csak szűken ad a játék. A klónok (a saját klónjaink és a dobozoké) nem bírják a fényt, úgyhogy vigyázni kell, nehogy véletlenül rákapcsoljuk a lámpát, illetve a szentjános bogarat is jobb ha lerázzuk.

A játékot a WASD gombokkal lehet irányítani, az egérrel pedig a főhősre vagy a ládákra kattintva lehet előhozni a duplikáló menüt. Bal-felső sarokban van egy reset gomb, amit későbbi pályán majd úgyis mindenki megtalál. A bal-alsó sarokban pedig a SKIP feliratra kattintva elveszítjük az aktuális pálya pontszámát cserébe viszont 99 energiát kapunk.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr692684524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrStrato 2011.03.12. 10:18:08

"A játék különlegessége, hogy képes saját magát illetve más tárgyakat duplikálni."
És mire kilépek a játékból, már tele van a merevlemez a játék klónjaival, körülöttem meg van még vagy 4-5 szék? :)

Burwor · http://loot.blog.hu 2011.03.16. 10:53:07

@MrStrato: Jogos. Kijavítottam így: "hogy a főhős képes saját magát, illetve más tárgyakat duplikálni."

süti beállítások módosítása