júl 03 2011

Steam nyári tábor = ingyen játék

A Steamen elindult a nyári tábor fedőnéven futó szezonális akciósorozat. Minden nap újabb leárazott játékcsomagokkal, illetve egyedülálló játékokkal találkozhatunk, szóval érdemes 24 óránként bekukkantani (magyar idő szerint 19 óra körül van a váltás).

Emellett minden nap új feladatok várnak a lelkes táborozókra, melyekkel jegyeket lehet nyerni. A jegyeket be lehet váltani különböző díjakra, illetve minden egyes jegy bekerül egy sorsoló perselybe is, melyből az akció végén kihúznak 100 játékost, aki megnyeri a kívánságlistáján szereplő első 10 játékot.

Mivel minden nap van legalább egy olyan feladat, melyhez nem kell semmilyen Steames játékkal rendelkezni, ma már bárki összegyűjthet három ingyen jegyet, és beválthatja őket egy Alien Breed 2 játékra (mivel az az egyik nyeremény). A többi nyeremény megadott jákokhoz tartalmaz különböző kiegészítőket, pályákat, karaktereket.
A napi feladatok visszamenőleg is teljesíthetők, de legkésőbb 10-éig, mert az akció addig tart.

Tehát aki szeretne egy ingyen Alien Breed 2-t, ileltve némi esélyt, hogy a kívánságlistáján lévő első 10 játékot megnyerje, az regisztráljon egy Steam fiókot, és teljesítse a játékkkövetelmény nélküli napi feladatokat.

Megjegyzendő, hogy az így megszerzett AB2 bár teljes játék, a Steam-funkciók teljes körű eléréséhez nem elég. Ahhoz mindenképpen legalább egy fizetett vásárlás szükséges. Ez lehet akár egy 1-2 Eurós játék is, melyet most az akciók során elég könnyű találni is...

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr53034479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása