aug 16 2011

Minecraft mobilra

Méghozzá ezúttal Androidra és csak a Minecraft-al reklámozott Xperia Play-re, de későb engedélyezve lesz a többi kütyüre is.

E nagyszerű esemény alkalmából limitált kiadású Minecraft díszítésű készüléket adtak ki, amit a Mojang eBay-en értékesít.

Az első 0.1 Alpha verzió szinte mindent tud: támogatja a többjátékos módot, helyi vezetéknélküli hálózaton kreálhatunk egy játékot és meghívhatjuk az azonos hálozaton lógó barátainkat, hogy segítsenek felépíteni, és mindezt az Xperia beépített kontrollerével várhatóan kényelmes irányítani is.

Az Androidos marketről letölthető a teljes változat jelenleg 1331 Ft-ért és a demó ingyen, csak Xperia tulajdonosok készülékén jelenik meg, a többieknek várniuk kell.

A Youtube chaneljükön találtam az alábbi videót: az Xbox 360-ra készülő Minecraftet reklámozza.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr73158394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása