sze 27 2011

Diamond Hollow II

 A Diamond Hollow II egy nagyon egyszerű platform játék. A történetet a főhős fegyvere Saga (Slime Annihilating Gun Appartus) meséli a játék folyamán, őt rögtön a játék elején kell felvenni. Saga és a játékos együttes erővel akarnak a barlangból kiszabadulni. Sagát a professzor epítette, hogy megvédje őt a barlangban élő lényektől, vele még lesz dolga a játékosnak, a pályák végén mindig megörvendeztet egy jó kis boss fight-al.

Baloldalt alul látható a begyűjtött gyémántok száma, és itt a kis ikonokkal lehet elérni mindenféle egyéb képernyőket. Az első a karakter képernyőt (vagy TAB) hozza fel, ahol a gyémántokat felhasználva lehet upgradelni. A másodikra a statisztikákat és achievmenteket tekinthetjük meg. A harmadikon pedig a legutolsó üzenetek láthatóak.

A játék az eleje felé kicsit lassú, és nekem túl érdes ez a fajta pixeles grafika. Más problémát nem tudnék megemlíteni, a zenéje passzol, az ellenfelek változatosak, az upgrade rendszer és az egyre erősebb ellenfelek miatt a második pályától kezdve egyre pörgősebb a játékmenet.

Az első rész a Kongregate-en játszható, a Ludum Dare 48 órás versenyére készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr913248023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása