már 30 2012

Imperium Galactica 2 iPad-re mától

A Digital Reality legendás játékának a második része éppen a mai napon landolt iPad-re. Az Imperium Galactica 2 a magyar fejlesztőcég egyik leghíresebb játékai közé tartozik még a cég aranykorából. A játékot kizárólag iPad tulajdonosok vehetik birtokba az iTunes-ról 2.99 eurós áron.

ig2.jpg

A játékot olyan hirtelen rakta ki az Apple az App Store-ba, hogy a Digital Realitynek eddig még reagálnia se volt ideje. Se a cég hivatalos oldalán, se a játékhoz kapcsolt Facebook oldalon nem hozták eddig hírként. Az iPad verzió a klasszikusnak számító játék reinkarnációja, nagyobb felbontású textúrákkal.

ig2c.jpg

Az Imperium Galactica 2 a maga idejében (1999 végén jelent meg) igen jó kritikát kapott, és a zenéjével elvitt egy BAFTA díjat is.

ig2b.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr74350083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása