okt 28 2010

CubeHunt

A CubeHunt egy saját fejlesztésű logikai-akció játék négyféle játékmóddal.

A baloldali oszlop és a felső sor kattintásával egy egész sort/oszlopot lehet egyszerre beljebb tolni. Ha legalább három azonos színű kocka egymás mellé kerül, akkor azok eltűnnek. A cél játékmódonként különbözik. Classic módban megadott számú kockát kell eltüntetni. Colorhunt módban ugyanez a helyzet de az eltüntetendő kockák színe is meg van adva. Survive módban egy megadott ideig kell kitartani (vége a játéknak ha betelik a beadó sor). Insane módban pedig az összes mód ötvözve van: megadott idő alatt megadott színből kell elvinni megadott mennyiséget, ha lejár az idő vagy betelik a beadó sor a játék véget ér. Mindegyik mód 10 pályával büszkélkedik, de az Insane 10. pályájáig ezidáig még nem jutott el senki (megjegyzem még a játék programozója, azaz én sem).

Időnként jön időzített bomba, joker kocka vagy kő, kívéve a Classic módban. A játék Androidos telefonokra van optimalizálva így nem csak PC-ről lehet játszani. Androidos kütyüvel itt vagy itt lehet kipróbálni a játékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://loot.blog.hu/api/trackback/id/tr662405185

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása